Vandaag is vrijdag 23 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 18 oktober    Evangelie van 2020-10-18
begintijd14:00 uur
 titelGelderse Bedevaart - Maria van Renkum
beschrijving

Zondag 18 oktober vanaf 14.00 uur wordt weer de Gelderse Bedevaart gehouden naar Maria van Renkum. Het programma vindt dit jaar in aangepaste vorm plaats en zal gericht zijn op bezinning en gebed om God’s heil en zegen af te smeken en Hem meer te betrekken bij de huidige situatie van ons land.

Dhr. Ton Nagel, organist van o.a. de St. Janskathedraal te Den Bosch, zal de middag muzikaal begeleiden en vijf zangeressen zullen zingen. De eucharistieviering wordt gecelebreerd door kapelaan S. Steijaert van de parochie Sint Christoffel in West-Maas en waal. Pastoor H. Scheve van de parochie HH. Twaalf Apostelen te Zutphen zal concelebreren.

info

www.mariavanrenkum.nl

locatieR.K. Kerk OLV Tenhemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl