Vandaag is woensdag 25 november  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 21 november    Evangelie van 2020-11-21
(Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd10:30 uur
 titelPriesterwijding Sint-Janskathedraal
beschrijving

Op zaterdag 21 november 2020 ontvangt één van de Franciscanen van het stadsklooster San Damiano (Van der Does de Willeboissingel 12) de priesterwijding in de kathedraal. Ook deze plechtigheid vangt aan om 10.30 uur.

In verband met de geldende coronamaatregelen en de beschikbare plaatsen in de Sint-Jan, is deze wijdingsplechtigheid alleen toegankelijk voor genodigden. Wij vragen om uw begrip. De viering wordt uitgezonden via de livestream.

(foto van de priesterwijding op 26 mei 2018 door Wim Koopman)

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl