Vandaag is vrijdag 26 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 22 juli t/m maandag 2 augustus    Evangelie van 2021-07-22
(Maria Magdalena)
 titelWerkbedevaart Lourdes Jongerenvoorzieken
beschrijving

De jongeren-werkbedevaart voor 2020 staat vast. De reis zal zijn van donderdag 22 juli tot en met maandag 2 augustus 2021.

Na het succes van de werkbedevaart van 2020, welke onder moeilijke omstandigheden toch doorgang heeft kunnen vinden, gaan we voor 2021 weer de reis gaan organiseren. In 2021 zal de Stichting Jongeren voor Zieken voor de achtste keer een 12-daagse werkvakantie naar Lourdes voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar organiseren.

Het is de bedoeling dat we met twee 9-persoonsbusjes vol enthousiaste jongeren naar Lourdes gaan om daar met elkaar de (zieke) medemens belangeloos te helpen. Dit doen we door ons aan te sluiten bij een internationaal gezelschap: Hospitalite Notre Dame de Lourdes.

Indien de reis in verband met vervoersproblemen door bijvoorbeeld Covid 19 maatregelen aangepast dient te worden, kan de datum enigsinds wijzigen, maar wel tussen 22 juli en 2 augustus 2021.

info

Peter Groot
(06) 53 41 93 86
info@jongerenvoorzieken.nl
www.jongerenvoorzieken.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl