Vandaag is zaterdag 26 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 22 september    Evangelie van 2020-09-22
begintijd09:30 uur
 titelKoffie met bezieling - H. Remigiuskerk Duiven
beschrijving

In het parochiecentrum van de RK H. Remigiuskerk in Duiven (Remigiusplein 2) start op dinsdag 22 september 2020 weer het ‘koffie met bezieling’ schenken. Jong en oud zijn van harte welkom vanaf 9.30 uur.

Van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur is het parochiecentrum geopend voor iedereen die zin heeft in een kop koffie of een praatje. Voor wie dat wil, is er rond 10.00 uur gelegenheid om deel te nemen aan een moment van bezinning: de Evangelietekst van de dag wordt gelezen of een andere inspirerende tekst. Daarna volgt een korte stilte met aansluitend het bidden van het Onzevader.

Rond 9.30 uur gaat ook de kerk open. Bezoekers kunnen binnen rondkijken, plaatsnemen en bidden of een kaarsje aansteken bij het beeld van Maria. U bent van harte welkom!

Corona
Uiteraard worden de regels rondom Corona in acht genomen. Bent u verkouden, heeft u verhoging of hoest u veel, dan verzoeken wij u vriendelijk thuis te blijven en een andere keer aan te schuiven. Mochten er meer dan 12 belangstellenden zijn, dan maken wij gebruik van de kerk in plaats van het parochiecentrum. U wordt ter plaatse verder geïnformeerd.

Samenzijn
‘Koffie met bezieling’ gaat vooral over samenzijn, maar ook over rust en bezinning. Zo’n bezinningsmoment ervaren mensen als kostbaar en verrijkend. En het is gewoon ook gezellig om onder het genot van een kopje koffie even bij te praten.

info

Aurore Boersma
(06) 36 22 68 55
auroreboersma@gmail.com

locatieParochiecentrum H. Remigiuskerk, Remigiusplein 4
plaatsDuiven (Noord-Holland)
postcode69
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl