Vandaag is vrijdag 30 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Priorij Nazareth

Priorij Nazareth

Website E-mail

Priorij Nazareth
Klooster Oude Munt

Benedictinessen
van het heilig Sacrament

van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen
(077) 373 15 72

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 t/m zaterdag 29 augustus 2020    Evangelie van 2020-08-23
(Sint Rosa van Lima)
begintijd17:00 uur
 titelEucharistie en priesterlijke broederlijkheid
beschrijving

Retraite o.l.v. priester Servaas Bosch. De retraite wil priesters, diakens en priesterstudenten dieper inleiden in de viering van de H. Eucharistie en de beleving van de priesterlijke broederlijkheid als deelname aan de Kerk als het Mystiek Lichaam van Christus.

Van zondagavond 23 augustus tot zaterdagochtend 29 augustus.

Bijdrage € 300.

Aanmelding en info: retraite@oudemunt.nl .

info

E.H. Servaas Bosch is meewerkend priester in Onze-Lieve-Vrouw van Halle (B) en werkt aan een dissertatie aan de Gregoriana in Rome over de wijze waarop (natuurlijke, menselijke en sociale) instellingen de genade bemiddelen.

Leef enkele dagen in verbondenheid met het gebedsleven van onze communiteit. Dag en nacht gelegenheid tot eucharistische aanbidding. Op alle kamers zijn een Bijbel, de Navolging van Christus en het Katholiek Gebedenboek aanwezig.

Neemt u - indien mogelijk - zelf schrijfgerei, lakens, kussenslopen en handdoeken mee. Er is echter een lakenpakket of handdoekenset te huur.

In het gastenverblijf is geen lift. Er zijn enkele kamers op de begane grond beschikbaar.

organisatiePriorij Nazareth
locatie
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl