Vandaag is zaterdag 23 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 27 september 2020    Evangelie van 2020-09-27
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGezinsdag
beschrijving

“Liefde en verantwoordelijkheid. Roeping van het gezin.”

Zich verdiepen en elkaar sterken
Ontmoeting van gezinnen met elkaar brengt vreugde en bemoediging. Dat leert de praktijk. Zowel ouders als kinderen vinden het fijn om elkaar te ontmoeten, zich te vormen en gesterkt weer het leven van alledag op te pakken. Daarom deze gezinsdag!

Samenkomen in september? Kan dat in deze tijd?
We zijn vol goede moed en vertrouwen erop dat we bij elkaar kunnen komen. Dat vinden we belangrijk! Daarnaast houden we rekening met de geldende maatregelen.

Thema
Voor het thema van de gezinsdag “Liefde en verantwoordelijkheid” is gekozen om samen na te denken over onze opdracht om als vrije en bewuste christenen Gods liefde in deze wereld uit te dragen. De christelijke visie op de liefde wordt niet altijd begrepen en aanvaard, denken we maar aan de genderideologie. Waar schuren onze levens en ons denken met dat van anderen? Hebben we helder waar dat schuren zijn oorsprong vindt en hoe we ermee kunnen omgaan? Het zijn enkele vragen waar we mee aan de slag willen gaan tijdens het ochtendprogramma.

Het thema wordt bij de ouders ingeleid door kapelaan Simons, diocesaan priester met al vele jaren een bijzondere aandacht voor huwelijk en gezin door studie en pastorale taken.

Programma
09.30 uur - H.Mis in de parochiekerk met KWD en Crèche
10.30 uur - Koffie/ thee/ limonade
11.00 uur - Inleiding/ Verdieping/ Vragen
13.00 uur - Lunch en ontmoeting
14.00 uur - Ontspannen programma
15.30 uur - Vespers/ Kindergetijdengebed

Waar
In en rond de H. Bartholomeüskerk te Schoonhoven (Wal 63)
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bijdrage
€ 25 per gezin. Mochten de kosten een bezwaar zijn om deel te nemen, dan kunt u dit aangeven door een e-mail te sturen naar gezinsdagschoonhoven@gmail.com

Bij het niet doorgaan van de gezinsdag vanwege de corona-maatregelen, krijgt u uiteraard uw geld terug. We zijn echter zeer hoopvol dat de dag doorgaat!

Aanmelding
Uiterlijk 13 september i.v.m. de voorbereiding van het kinder- en tienerprogramma via formulier: forms.gle/82dgyobMsCva21W97

info

gezinsdagschoonhoven@gmail.com
www.bartholomeusparochie.nl

locatieSt. Bartholomeuskerk, Wal 63
plaatsSchoonhoven (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl