Vandaag is woensdag 5 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 6 september    Evangelie van 2020-09-06
 titelOntmoetingsdag katholieke moeders
beschrijving

Op zondag 6 september 2020 zal een dag voor ontmoeting en verdieping worden georganiseerd, speciaal voor katholieke (geestelijke) moeders.

De afgelopen tijd kregen we allemaal te maken met uitdagende omstandigheden. Zuster Montserrat (van de Blauwe Zusters) neemt ons aan de hand van H. Louis en H. Zélie Martin, de in 2016 heiligverklaarde ouders van H. Thérèse van Lisieux. Hoe onderhielden zij temidden van roerige tijden een levendige relatie met God? Hierbij zal bijzondere aandacht zijn voor het moederschap van Zélie.

Van harte aanbevolen!

info
locatie
plaatsSint Michielsgestel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl