Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.lifeteen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 juli    Evangelie van 2020-07-05
 titelLife Teen Breda - Zomerfeest
beschrijving

Op zondag 5 juli 2020 vieren we met Life Teen Breda het zomerfeest! Dit doen we, de corona-maatregelen in acht houdend, weer in de kerk en in/rondom de pastorie in Breda! We gaan op deze manier met onze Lieve Heer en elkaar in dankbaarheid dit studiejaar afsluiten en de zomervakantie inluiden.

Om 16.00 uur begint het actieve tienerprogramma; alle tieners van 11-18 jaar zijn hiervoor welkom. Meld je wel even aan via het formulier waarvan de link hieronder is weergegeven. Kleed je sportief, en vergeet niet een handdoek en extra setje kleding mee te nemen, want je zou weleens nat kunnen worden... 

Vervolgens is er de Eucharistieviering om 18.00 uur in de Laurentiuskerk. Hierbij is ook in het bijzonder de familie van de tieners uitgenodigd. Ook parochianen en andere geinteresseerden zijn zoals altijd welkom. De deuren openen om 18.45 uur; probeer op tijd te zijn ivm in achtneming van de coronamaatregelen. Aanmelden voor de Eucharistieviering is verplicht, ook dat is opgenomen in het aanmeldformulier hieronder.

Aansluitend aan de heilige mis is er rond 19.00 uur een maaltijd met nog een ‘social’ programma, waarbij alle tieners en hun familieleden welkom zijn. Dit duurt tot 20.30 uur, de Life Teen bijeenkomst is dan afgelopen. Geef in het aanmeldformulier alvast je maaltijdkeuze aan.

De bijeenkomst wordt gesponsord door de parochie, en deelname is gratis! Wel moet je je dit keer echt even aanmelden. Dat kan via dit Aanmeldformulier. Eén ingevuld aanmeldformulier per gezin is voldoende. Op het aanmeldformulier vind je ook nog wat extra informatie.

Hopelijk tot ziens op 5 juli!

info

sintfranciscuscentrum.nl/jongeren/life-teen-breda-5-juli-zomerfeest

organisatieLife Teen
locatieLaurentiuskerk, Ginnekenweg 333
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl