Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 7 juli    Evangelie van 2020-07-07
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAvond van Barmhartigheid
beschrijving

Het hoogtepunt van tienerkamp BreakOut is steevast de Avond van Barmhartigheid. Een avond waarbij er aanbidding is van het Allerheiligste en de mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van de biecht.

Twee prachtige manieren om God zelf te ontmoeten. We mogen naar Hem kijken en luisteren. Dit hoogtepunt willen we niet voor onszelf houden maar delen met alle tieners. Daarom ben jij (of je nu wel of niet meedoet aan tienerkamp BreakOut) van harte welkom op dinsdagavond 7 juli in Heiloo.

We beginnen de avond om 19.30 uur met een inleiding op de avond. Om 20.00 uur start de aanbidding tot een uur of 21.00 uur. De avond vindt plaats in de grote Bedevaartskapel in het midden van het park van het Hheiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo. Verschillende priesters zullen buiten zitten voor het sacrament van boete en verzoening. Tijdens de aanbidding is er rustige achtergrondmuziek ter inspiratie.

Wat te doen tijdens een aanbidding?
De aanbidding kan soms wat saai lijken of misschien weet je niet goed wat je tijdens dit uur van aanbidding kunt doen. Geen probleem. Je kunt naar voren lopen om een kaarsje op te steken of een gebedsintentie op te schrijven. Je kunt in de Bijbel lezen, bidden of gewoon naar Jezus kijken en stil zijn. Het is een uitdaging maar juist de aanbidding leent zich er goed voor om te proberen eens te luisteren naar God. Wat zegt Hij tegen jou doorheen jouw gevoelens, gedachten, gebeden of misschien een Bijbeltekst?

Mocht je het lastig vinden om invulling te geven aan deze avond, dan kun je altijd de zusters en andere begeleiding vragen om jou wat op weg te helpen. Zij doen dat met liefde!

Details

wie: Alle tieners
wat: Avond van Barmhartigheid
wanneer: dinsdagavond 7 juli 2020
hoe laat: 19.30 tot 21.00 uur
waar: Bedevaartskapel, Heiligdom OLV ter Nood, Hoogeweg 65 Heiloo

info

jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners/avond-van-barmhartigheid

locatieBedevaartskapel, Onze Lieve Vrouw ter Nood
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl