Vandaag is zaterdag 23 januari  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 september 2020    Evangelie van 2020-09-04
begintijd17:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOpen vormingsweekend
beschrijving

Van 4 t/m 6 september 2020 is er in het bezinningscentrum Emmaüs te Helvoirt een open vormingsweekend op initiatief van de gebedsgroep Nootdorp, waarvoor ook andere belangstellenden worden uitgenodigd.

De inleidingen worden verzorgd door Rector Bart Theunissen en Karel en Tiny Pouwels. Thema: “Vertrouwen in God bij lijden en beproeving”

  1. Leven met de H. Geest, persoonlijk en gemeenschappelijk.
  2. Waar is God in het lijden?
  3. Blijven geloven in moeilijke tijden.
  4. Dankbaarheid!

Wij werken deze aspecten uit in deze dagen door inleidingen en uitwisseling. We vieren dagelijks de Eucharistieviering en het weekend kent ook stilte momenten voor persoonlijke bezinning. Er is ruimte voor persoonlijk gebed, ontmoeting, innerlijke genezing en begeleidingsgesprek.

  • Het weekend begint vrijdag om 17.30 uur en eindigt zondag om 15.30 uur
  • De kosten zijn: € 123 per persoon
  • Inschrijven bij: Sharitsa de Lamboij-Felipa

U bent van harte welkom!

info

(06) 52 66 43 69
sharitsa@delamboij.nl

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl