Vandaag is zaterdag 23 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 14 november 2020    Evangelie van 2020-11-14
 titelJubileumfeest Mothers Prayers
beschrijving

Er is zoveel om de Heer voor te danken, neem dit jaar waarin we 25 jaar Mothers
Prayers vieren. We houden 14 November 2020 een speciale feestelijke dag in de
Westminster Cathedral in Londen.

We beginnen de dag om 10.00 uur met een ontmoeting in de Westminster Cathedral Hall. Daarna volgt een Heilige Mis in Westminster Cathedral om 14.00 uur met als celebrant kardinaal Vincent Nichols. Het aantal plekken op deze locatie zijn beperkt, maar natuurlijk is er plek genoeg in de kathedraal.

Als je met je gebedsgroep bij de meeting in de morgen wilt zijn, is het van belang dat je dat aangeeft, zodat we kunnen bijhouden wie zich opgeven i.v.m. de beschikbare plaatsen. Laat het ons weten.

info

Mrs Janet Desmond
janetdesmond14@gmail.com

organisatieMothers Prayers
locatieWestminster Cathedral, Victoria Street
plaatsLondon
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl