Vandaag is woensdag 27 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 11 t/m zondag 13 december 2020    Evangelie van 2020-12-11
begintijd17:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGezinsweekend 2020
beschrijving

Voor de drieëntwintigste keer gaat de Stichting Katholieke Gezinsweekenden (SKG) een gezinsweekend houden. Dit jaar opnieuw op de nieuwe locatie, in SOMEREN! “Wat een goede keuze”, aldus een van de ouders. “Schitterende accommodatie, met heerlijke kamers, fijn sanitair en een prachtig buitenverblijf, waar je ook heerlijk overdekt buiten kan zitten.”

Dit weekend was eerder gepland van 24 t/m 26 april maar kon toen vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet doorgaan.

Thema
Dit jaar komen we samen rond het thema:
“Heer, naar wie zouden wij gaan?”
(Uw woorden zijn woorden van eeuwig leven en wij geloven
en weten dat Gij de Heilige Gods zijt. - Joh. 6, 68.69)

Vragen wij ons wel eens af waar of naar wie we zouden moeten gaan als we Jezus niet zouden kennen? Het is voor ons misschien wel zelfsprekend dat wij volgeling van Jezus zijn, maar hebben ook wij echt de bewuste keuze gemaakt voor Jezus, zoals Simon Petrus dit in zijn antwoord aan Jezus doet?

Maar het katholieke gezinsweekend gaat niet alleen over inhoudelijke en spirituele verdieping. Ook kun je hier even heerlijk ‘katholiek opladen’ met andere gezinnen. Of, zoals een moeder zei: “Het is echt een verrijking om onze kinderen te zien voetballen, bidden en zingen met vriendjes en vriendinnetjes die ook geloofsgenootjes zijn. Hier ontbijten we met andere ouders die dezelfde levensvragen hebben als wij. Die tegen dezelfde dingen aanlopen. Het is fijn om dat hier te delen. Om van elkaar te leren en als gezin samen te groeien in een heel gezellig en inspiratievol weekend.”

Aanmelden
Meld je nu aan via: www.katholiekegezinnen.nl
Kosten: € 245 per gezin.
De bijdrage mag nooit een belemmering zijn voor deelname!
Indien mogelijk wordt een extra gift bijzonder gewaardeerd.
Om zeker van deelname te zijn is het goed je spoedig op te geven.

info

(06) 53 41 93 86
info@katholiekegezinnen.nl
www.katholiekegezinnen.nl

locatieGroepsaccomodatie De Hoof, De Hoof 18
plaatsSomeren (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl