Vandaag is woensdag 27 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 26 april    Evangelie van 2020-04-26
begintijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWereldkerkdag in Valkenswaard
beschrijving

De wereldkerk is Gods volk onderweg, katholieke gelovigen afkomstig uit diverse streken, zelfs continenten komen bijeen om gezamenlijk het geloof te belijden.

Zondag 26 april is de jaarlijkse internationale Heilige Mis om 11.00 uur in de H. Nicolaaskerk aan de Markt in Valkenswaard. Deze viering met lezingen, zang en voorbeden in diverse talen zullen deze dag kleurrijk maken. Bisschop Gerard de Korte zal deze eucharistieviering celebreren.

Na de Mis is er een bijeenkomst in de pastorietuin waar mensen en culturen elkaar kunne ontmoeten onder het genot van korte en versnaperingen uit de wereld. Tijdens dit samenzijn is er een gezamenlijke maaltijd met hapjes uit de verschillende landen.

Iedereen is van harte welkom.

info

Pastoor Spooren
(040) 201 75 74
parochie.centrum.willibrord@onsmail.nl

locatieH. Nicolaaskerk, Markt 55
plaatsValkenswaard (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl