Vandaag is donderdag 24 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Sant Egidio

Sant Egidio

Website E-mail

Nederland
Waterlooplein 205
1011 PG  Amsterdam

(020) 233 15 22

info@santegidio.nl
www.santegidio.nl
twitter.com/santegidioadam
facebook.com/santegidio.nl

België
03 / 229 04 10
info@santegidio.be
www.santegidio.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 augustus    Evangelie van 2020-08-28
(Sint Augustinus)
 titelGlobal Friendship *UITGESTELD*
beschrijving

De Global Friendship Europese ontmoeting die gepland stond in augustus 2020 is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld tot 2021. Zodra de exacte data bekend zijn, zullen we die op deze website publiceren.

Van 28 tot en met 30 augustus 2020 ontmoeten jongeren uit heel Europa elkaar in Amsterdam voor ‘Global Friendship, Global Peace’. Het is de tiende keer dat Sant’ Egidio deze internationale jongerenbijeenkomst organiseert. Het zijn drie dagen van uitwisseling en ontmoeting tussen jongeren uit verschillende landen, waarin zij thema’s als vrede, solidariteit, ecologie en migratie bespreken. Ook bezoeken de jongeren het Anne Frankhuis en is er een fietstocht voor de vrede.

Global Friendship draagt bij aan een cultuur van vrede en helpt zo jongeren van de Europese beweging ‘Youth for Peace’ om hun stad menselijker te maken, om te beginnen door de solidariteit met de armste en meest kwetsbare bewoners.

Voor jongeren van 15 tot en met 24 jaar.

info

www.santegidio.nl
globalfriendship.eu

organisatieSant Egidio
locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl