Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 23 februari 2020    Evangelie van 2020-02-23
(Carnaval)
begintijd14:00 uur
 titelMusical Spector van KISI
beschrijving

Op zondagmiddag 23 februari zullen de Kisi Kids de musical ‘Spector’ opvoeren in de Bedevaartkapel van het Heiligdom. De musical daagt kinderen en volwassenen uit om hun talenten te ontdekken en hun grenzen te verleggen. Een belevenis voor jong en oud! Een ieder is van harte welkom.

Waar gaat ‘Spector’ over?
Stel je voor, iemand vraagt je: Wat is jouw grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven? Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. De vrienden die hij daarbij onverwachts maakt, helpen hem om zijn droom waar te maken. Maar Erik twijfelt… zal het hem lukken? Hij kan immers niks, vindt hij zelf. Zijn vrienden denken daar echt anders over. Ieder驮 heeft talenten! En ieder驮 heeft daarbij een eigen verhaal. Lukt het Erik om met vallen en opstaan zijn droom te ontdekken? Beleef het mee in deze musical en stel jezelf de vraag: Wat zijn jouw dromen? Durf jij ze waar te maken?

Praktisch

  • Zondagmiddag 23 februari 2020 om 14.00 uur
  • in de Bedevaartkapel van het Heiligdom
  • De toegang is gratis
  • U kunt wel een vrijwillige bijdrage doen

Een ieder, van jong tot oud, is van harte welkom!

info

www.olvternood.nl

locatieBedevaartkapel Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl