Vandaag is zaterdag 27 april
Koningsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 maart 2020    Evangelie van 2020-03-21
begintijd13:30 uur
eindtijd17:15 uur
 titelBiddende Moedersdag
beschrijving

Alle (groot)moeders zijn van harte uitgenodigd voor deze diocesane Biddende Moedersdag. Ook als ze niet meebidden in een groepje. Deze dag wordt gehouden in de Lourdeskerk in Bergen op Zoom op zaterdag 21 maart van 13.30 tot 17.15 uur.

Biddende moeders is een gebedsinitiatief: moeders komen samen om de zorgen voor hun (klein)kinderen aan God toe te vertrouwen. Twee Engelse grootmoeders besloten om in 1995 te gaan bidden voor hun (klein) kinderen. Inmiddels zijn moeders in meer dan honderd landen dit ook gaan doen. Het is in 2020 precies 25 jaar geleden dat ze dus samen begonnen zijn met bidden. Dus bouwen we een klein feestje tijdens deze biddende moedersdag. 

Wies Mom komt de inleiding geven, met als thema: ‘De gaven en vruchten van de Heilige Geest in ons dagelijks leven’. Ze vertelt hoe de gaven van de Heilige Geest echt door kunnen sijpelen in ons leven van alledag. Vandaar ook dat moeders over de hele wereld getuigen dat ze door Biddende Moeders zélf zijn veranderd. Ze zijn geduldiger, vriendelijker, zachter en hebben meer vreugde. Laten dat nu nét de vruchten van de Geest zijn!

Programma
13.30 uur - Eucharistieviering
14.15 uur - Koffie/Thee & Taart
14.35 uur - Inleiding door Wies Mom
15.00 uur - Deelgroepjes & Pauze
16.00 uur - Gebedsuur voor de kinderen

Deelname is gratis, een gift voor de koffie is welkom. Wel graag aanmelden. Dat kan door het invullen van het formulier op deze pagina. Als u vragen heeft, kunt u een mail sturen naar: gezin@bisdombreda.nl

Deze dag wordt gehouden in de Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66, 4615 BD Bergen op Zoom.

info

gezin@bisdombreda.nl
sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/welkom-op-de-biddende-moedersdag-op-21-maart-2020

organisatieMothers Prayers
locatieLourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl