Vandaag is vrijdag 30 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-16
 titelRoepingenweekend *AFGELAST*
beschrijving

Helaas is het roepingenweekend in Thuine afgelast.

Bisdom Groningen-Leeuwarden houdt van 16 t/m 18 oktober 2020 een roepingenweekend in het Franciscanessenklooster te Thuine, Duitsland.

God roept ons allemaal. Soms lijkt het alsof Hij fluistert. Of zouden wij meer ons best moeten doen om zijn stem te kunnen verstaan?

Andere jongeren ontmoeten om je met hen te oriënteren op je roeping. Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar een roepingenweekend georganiseerd. Een weekend om je nog verder te verdiepen in je eigen roeping, om nog meer kennis op te doen van ons katholieke geloof en om vriendschap met gelovige leeftijdsgenoten te laten groeien.

Aanmelden vóór 1 oktober.

info

Tjitze Tjepkema
(06) 11 273 673
tjepk090@planet.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieThuiner Franziskanerinnen, Klosterstrasse 14
plaatsThuine (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl