Vandaag is donderdag 24 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 21 maart    Evangelie van 2020-03-21
 titelStille Omgang - Jongerenprogramma *AFGELAST*
beschrijving

Afgelast ivm het coronavirus.

Het is bijna zover! Op 21 maart 2020 vindt in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang (SO) plaats. Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Luisteren?’.  Wat is Luisteren? Wat betekent dit begrip voor jou en hoe luister jij naar de ander? Welke vormen van Luisteren zijn er? En kunnen wij God ervaren door te Luisteren?

Programma
Het hoofdprogramma en de workshops zullen dit jaar weer worden ingevuld door interessante sprekers, activiteiten en muzikanten. Daarnaast bevat het programma weer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt, Eucharistische aanbidding, de mogelijkheid tot het ontvangen van de biecht en natuurlijk het lopen van de Stille Omgang rond middernacht door de straten van Amsterdam. Het belooft weer een bijzondere avond te worden met een mooi programma op de agenda. Zorg dat je erbij bent! Meer informatie volgt! 

Info

  • Datum: Zaterdag 21 maart 2020
  • Tijd: 19.00 – 00.30 uur
  • Locatie: Mozes en Aäron kerk - Waterlooplein 207 Amsterdam.
  • Vervoer: Per metro vanaf A.dam Centraal naar Waterlooplein (alle metro’s, tweede halte).
  • Entree: € 9 p.p.

info

info@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl/jongeren
www.sojongeren.nl

locatieMozes en Aaronkerk, Waterlooplein 207
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl