Vandaag is maandag 3 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 20 januari    Evangelie van 2020-01-20
begintijd19:00 uur
 titelLezing Dirk de Wachter en Yvonne Zonderop
beschrijving

De bijeenkomst van de protestantse en rooms-katholieke kerken in het bisdom Den Bosch met de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter en journaliste Yvonne Zonderop op maandag 20 januari trekt zoveel belangstelling dat deze is uitverkocht. De organisatie is uitgeweken naar het Jheronimus Bosch Art Center, Jeroen Boschplein 2, waarvoor de organisatie het JABC zeer dankbaar is. Inmiddels zijn ook alle 650 kaarten hiervoor vergeven. Helaas kunnen niet meer mensen worden toegelaten.

De Wachter en Zonderop komen spreken over ‘De druk van geluk – zoektocht naar een zinvol leven’.

De avond begint om 19.00 uur met een vesper in de Sint-Janskathedraal, die ook zonder kaartje voor de lezingen toegankelijk is.

Wie mee wil zingen in het projectkoor, kan zich nog steeds opgeven bij ericascheenstra@gmail.com , en zich op 20 januari melden om 18.00 uur in zijkapel van de Sint Jan aan de Choorstraat.

info

www.bisdomdenbosch.nl/lezing-dirk-de-wachter-en-yvonne-zonderop-verplaatst-naar-jheronimus-bosch-art-center/

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16 en Jheronimus Bosch Art Center, Jeroen Boschplein 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl