Vandaag is maandag 3 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 16 januari    Evangelie van 2020-01-16
begintijd18:30 uur
 titelAlphacursus Tilburg
beschrijving

In december maken veel mensen de balans op hoe het afgelopen jaar verlopen is: wat ging goed en wat minder, maar ook wat vind ik nu echt belangrijk? Heb ik hier wel voldoende aandacht aan gegeven? Januari is bij uitstek een maand om te beginnen met deze goede voornemens. Verlang je om meer bezig te zijn met wat er echt toe doet, begin 2020 dan goed met de ALPHA!

Iedereen uit Tilburg e.o. nodigen wij van harte uit voor de nieuwe ALPHA. Dit is een vrijblijvende verkenningscursus voor iedereen die op zoek is naar de basis van het christelijke geloof. Vragen als “Is er meer in het leven?” “Wie is Jezus?” “Hoe kan ik bidden en de bijbel lezen? Wie is de Heilige Geest?” worden behandeld.

Gedurende elf donderdagavonden (en een zaterdag) wordt na een heerlijke maaltijd een inleiding gegeven door een gastspreker en vervolgens in kleine groepjes verder gesproken over het thema. Kosten: vrijwillige bijdrage.

Start 16 januari
Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de start van ALPHA op de eerste avond: donderdag 16 januari 2019 om 18.30 uur.

Infoavond 9 januari
Wil je nog een keer proeven en vragen stellen, kom dan op de informatieavond op donderdag 9 januari 2019 om 19.30 uur.

info

(013) 542 39 14
rk.alphacursus@gmail.com
www.parochiedegoedeherder.nl/activiteiten-algemeen/alphacursus

locatiePastorie Binnenstad, bisschop Zwijsenstraat 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl