Vandaag is zondag 27 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 31 december 2019    Evangelie van 2019-12-31
begintijd19:00 uur
 titelOudejaarsbijeenkomst in het Antoniushuis
beschrijving

Het is een traditie geworden in Antoniushuis ‘De Vinder’, de oudejaarsbijeenkomst op 31 december in de grote zaal. Voorgangers dit jaar zijn Gerard Berende en Jan Poppelaars. Samen kijken ze met u terug op 2019 en spreken de verwachtingen voor de toekomst uit. De Antoniuszangers verlenen hun medewerking aan deze bijeenkomst.

Na afloop sluiten we het oude jaar af en toosten op het nieuwe jaar met een oliebol en een drankje. Alle parochianen zijn van harte uitgenodigd. We hopen u ook dit jaar te mogen verwelkomen.

Locatie: Sint-Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A, Oosterhout.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieGrote kerkzaal, Antoniushuis De Vinder, St. Vincentiusstraat 113a
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl