Vandaag is donderdag 6 augustus
Gedaanteverandering van Jezus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 24 december 2019 t/m maandag 6 januari    Evangelie van 2019-12-24
 titelKerststal Antoniuskerk Oosterhout
beschrijving

Net als vorig jaren is ook dit jaar de kerststal van de Sint-Antoniuskerk op eerste en tweede kerstdag achter het hek van de dagkapel te bewonderen. Ook op nieuwjaarsdag 1 januari 2020 is de kerk open om de kerststal te bezichtigen. De kerststalbouwers van de Sint-Antonius hebben ook dit jaar weer hard gewerkt om de stal op tijd klaar te hebben.

U bent beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag van 12.00 tot 16.00 uur welkom. In de dagkapel bestaat ook de mogelijkheid om een lichtje of kaarsje aan te steken.

Na 26 december is de kerststal in de Sint-Antoniuskerk tot en met 6 januari 2020 nog te aanschouwen tijdens de openingstijden van het secretariaat van Antoniushuis ‘De Vinder’. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Op de zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

info

Secretariaat Antoniushuis ‘De Vinder’
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieSint-Antoniuskerk, Sint-Vincentiusstraat 113a
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl