Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 23 april t/m vrijdag 1 mei    Evangelie van 2020-04-23
(Sint Joris)
 titelPancratiusparochie 9-daagse bedevaart Lourdes
beschrijving

Met de H. Pancratiusparochie Tubbergen naar Lourdes? Komend voorjaar wordt er vanuit de H. Pancratiusparochie weer een bedevaart naar Lourdes georganiseerd. Dit Mariaoord bij uitstek, aan de voet van de Franse Pyreneeën - waar hemel en aarde elkaar raken - heeft nog steeds een grote aantrekkingskracht op pelgrims, zowel zieken als gezonden. De reis met de Lancebus is in de afgelopen jaren steeds een groot succes geweest; deze bus vertrekt vanuit Tubbergen en is speciaal bedoeld en aangepast voor pelgrims met een zorgbehoefte.

info

Arie Vreeswijk
(06) 50 25 12 52
ahvreeswijk@outlook.com
www.vnb.nl/reisaanbod/19/9-daagse-bedevaart-lourdes

organisatieVNB
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl