Vandaag is vrijdag 7 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 18 t/m dinsdag 21 april    Evangelie van 2020-04-18
 titelBedevaart naar Beauraing *AFGELAST*
beschrijving

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, drie en dertig maal aan vijf kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar.

Meerdaagse bedevaart - Zaterdag 18 t/m dinsdag 21 april 2020
De vierdaagse bedevaart van NBC Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch is van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 april 2020 met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. De bedevaart van 18 t/m 21 april 2020 heeft de opstapplaatsen Oss, Helmond (bij voldoende pelgrims) en Eersel. Reissom vanaf € 290,- p.p.

Dagbedevaart - Zondag 19 april 2020
De dagbedevaart is op zondag 19 april 2020, en heeft de opstapplaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk. Programma: H. Mis, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament. Reissom € 40,- p.p.

info

Mw. R. Senders
(0497) 68 22 96
nbcpromaria.weebly.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc

locatie
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl