Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Cursus
cursus
Sensiplan

Sensiplan

Website E-mail

Met Sensiplan® ga je natuurlijk met je vruchtbaarheid om. In onze Sensiplan-basiscursus leer je van één van onze gecertificeerde consulenten de vruchtbare en de onvruchtbare dagen van je eigen cyclus nauwkeurig te bepalen. Je kijkt hiervoor naar je eigen lichaamssignalen. Deze kennis kun je gebruiken om (nog) niet of juist wél zwanger te worden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf woensdag 11 december 2019    Evangelie van 2019-12-11
begintijd10:00 uur
eindtijd11:30 uur
 titelSensiplan informatie-ochtend
beschrijving

Tijdens deze informatie-ochtend geeft Sensiplanconsulent Margreet Boender informatie over Sensiplan. Deze wetenschappelijk onderzochte methode leert je de vruchtbare en onvruchtbare dagen in een cyclus te bepalen en zo met hoge betrouwbaarheid een zwangerschap te vermijden of - omgekeerd - deze juist met een grotere kans na te streven. Een goede gelegenheid om vragen te stellen!

Bijvoorbeeld:

  • Wil je geen hormonen meer gebruiken en zoek je een alternatief voor pil/hormoonspiraal?
  • Kun je Sensiplan gebruiken bij een onregelmatige cyclus?

Locatie: Zwolle.

De bijeenkomst is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt.
Graag aanmelden secretariaat@sensiplan.nl

info

Margreet Boender
(06) 51 64 22 97
secretariaat@sensiplan.nl
www.sensiplan.nl

organisatieSensiplan
locatieRuitendwarsweg
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl