Vandaag is vrijdag 7 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 15 december 2019    Evangelie van 2019-12-15
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd11:30 uur
 titelPontificalamt Karl Leisner
beschrijving

Pontificalamt in de Sankt Victor-Dom in Xanten op zondag 15 december, aanvang 11.30 uur.

Het Sankt Cäcilienchor is gevraagd de mis op te luisteren die in het teken staat van de priesterwijding van Karl Leisner die 75 jaar geleden in het concentratiekamp Dachau heeft plaatsgevonden. Karl Leisner ligt in de crypte van de Sankt Victor-Dom in Xanten. Uit heel Europa zullen leden van de Internationaler Karl-Leisner-Kreis naar Xanten komen.

Voorgaan in de viering zullen: Weihbischof Rupert Graf zu Stolberg-Stolberg uit München; Erzbischof Francois Kalist uit Clermont-Ferrand; Weihbischof Rof Lohmann uit Xanten; Weihbischof Wilfried Theising; Generalvikar Pater Bernard Lochet; Kreisdechant Propst Johannes Mecking uit Kleve; Diakon Stephan Rintelen uit Kleve; Diakon Carsten Wriedt uit Heilbronn. Het Cäcilienchor is er bijzonder trots op dat zij deze mis feestelijk mag opluisteren.

Eenieder wordt van harte uitgenodigd deze mis bij te wonen.

info
locatieSankt Victor-Dom, Kapitel 8
plaatsXanten (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl