Vandaag is zondag 27 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 19 december 2019    Evangelie van 2019-12-19
begintijd19:30 uur
 titelInformatieavond jongerenbedevaart Rome
beschrijving

Het SRKK (JongKatholiek) organiseert in samen­wer­king met het Huis voor de Pelgrim een Jongeren­bede­vaart naar Rome van 26 april tot en met 2 mei 2020. De hulp­bis­schoppen mgr. Woorts en mgr. Mutsaerts gaan mee op tocht.

In Rome word je begeleid door een aantal Neder­landse priesters en diakens die de stad goed kennen. Vanuit ons bisdom zal diaken Rob Polet mee gaan als begeleider tijdens de reis.

Informatie­avond
Donderdag­avond 19 december zullen Rob Polet en Jong bisdom Haarlem-Amsterdam een interessante informatie­bij­een­komst organiseren voor jongeren uit ons bisdom. Rob is zelf een echte Rome-kenner en wil zijn ervaringen van eerdere bezoeken graag met jullie delen. Daarnaast kun jij ook al je vragen kwijt aan Rob die je hebt over de reis of de stad.

Wacht niet te lang! Maximaal 100 deelnemers
Deze reis is voor jongeren uit heel Nederland tussen de 18 t/m 28 jaar. Maximaal honderd jongeren mogen mee op reis. Zorg dus dat je niet te lang wacht met aanmelden zodat je ook gebruik kan maken van een gereduceerd tarief dat wordt aangeboden tot 31 december.

info

jongkatholiek.nl/artikelen/bisschoppen-organiseren-jongerenbedevaart-naar-rome

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieSt. Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 73
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl