Vandaag is vrijdag 10 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 november 2019    Evangelie van 2019-11-16
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBruidsparen en jonggehuwdendag
beschrijving

Je bent je aan het voorbereiden op je huwelijk of bent net een paar jaar getrouwd. Graag nodigen we je uit voor deze feestelijke middag met inhoud op zaterdag 16 november 2019.

Deze middag gaat over de plaats die je het geloof wil geven in je leven samen en in je gezin. Frank en Frederike Proost zijn 21 jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Zij zullen delen hoe hun huwelijk- en gezinsleven dieper en waardevoller zijn geworden dankzij het geloof. Ze vertelden ons al: “Een hele mooie gebedsverhoring is dat we elkaar hebben ontmoet! Een paar uur daarvoor hadden we allebei, los van elkaar, gebeden of we iemand mochten ontmoeten. Vlak daarna spraken we elkaar ‘toevallig’ aan. Dat was ons begin samen, we hebben elkaar nooit meer losgelaten”. 

Programma
13:00 - We beginnen met een uitgebreide lunch
13:45 - Inleiding door Frank en Frederike
14:30 - Met z’n tweeën in gesprek met een kop koffie en wat lekkers
15:30 - Moment in de kerk om alles bij God te brengen
16:00 - Drankje

Kosten: € 10 per stel, eventuele kinderen gratis. Dit is inclusief lunch en versnaperingen. Er wordt een collectemandje neergezet hiervoor. Opgeven kan via: gezin@bisdombreda.nl of door het formulier rechts op deze pagina in te vullen. Er is een crèche, wel graag vooraf laten weten dat je je kindje meeneemt. 

info

gezin@bisdombreda.nl
sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/bruidsparen-en-jonggehuwdendag-geloof-in-je-huwelijk

organisatieBisdom Breda
locatieSint Josephstraat 2
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl