Vandaag is dinsdag 4 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 5 januari    Evangelie van 2020-01-05
begintijd16:45 uur
eindtijd18:10 uur
 titelIntocht Drie Koningen Den Bosch
beschrijving

De traditionele intocht van Driekoningen van de Bossche Markt via het Stadhuis en Hinthamerpromenade naar de Sint-Janskathedraal vindt plaats op zondag 5 januari 2020 en begint om 16.45 uur. Deze grote happening met koningen op echte kamelen en omringd door een grote Oosterse hofhouding, is met name voor kinderen van 3 tot 8 jaar en natuurlijk hun ouders een ware belevenis.

In de Sint-Jan wordt het kerstverhaal verteld en wordt samen gezongen. Ter afsluiting van de viering bezoeken de koningen samen met de kinderen de kerststal, waarna er buiten warme chocolademelk op hen wacht.

De kinderen mogen, net als de koningen, een cadeautje (herbruik-baar speelgoed) meenemen, dat later via de Speelgoedbank bij kinderen komt die het minder goed hebben. Je kunt de cadeaus al vanaf half december in de Sint-Jan afgeven.

info

www.3kdb.nl

locatieMarkt
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl