Vandaag is maandag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 21 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-21
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelVoorlichtingsavond besturen parochie en PCI
beschrijving

Parochie- en pci-bestuurders zijn van harte uitgenodigd voor een algemene diocesane voorlichtingsavond. Deze avond wordt georganiseerd op maandagavond 21 oktober aanstaande in het Sint-Janscentrum aan de Papenhulst 4 te ’s-Hertogenbosch. De avond begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) en duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

Tijdens deze avond zullen de heren Vincent Peters (kanselier) en Wil van de Molengraft (econoom) de bestuurders bijpraten over een diversiteit aan actuele zaken binnen de kerk, waaronder de resultaten van parochies, het veiligheidsbeleid binnen parochies, AVG, VOG, financiering onderhoud, beleggingen etc. Kortom, een bijzonder informatieve avond over allerlei onderwerpen, die bestuur van een parochie of pci bezig kunnen houden.

Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor behandeling van vragen vanuit de bestuurders.

Bestuurders kunnen zich voor het bijwonen van deze informatieavond aanmelden door het zenden van een e-mail aan avdels@bisdomdenbosch.nl onder vermelding van naam parochie/pci en naam bestuurder(s).

info

avdels@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl