Vandaag is maandag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervrijdag 25 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-25
begintijd19:30 uur
 titelDiscover the Theology of the body
beschrijving

Vrijdag 25 oktober wordt een thema avond gehouden over ‘Theology of the Body’, voor tieners en jongeren tussen 15 en 25 jaar.

De ‘Theology of the Body’ is de revolutionaire visie van Johannes Paulus II op de menselijke persoon: lichaam en ziel, liefde en sexualiteit. Kom luisteren, vragen en meepraten:

  • Wat is liefde?
  • Wat is het verschil tussen liefde en lust?
  • Wat is de betekenis van mijn lichaam en mijn sexualiteit?
  • Wat is mijn doel en wat maakt mij gelukkig?
  • Is echte liefde mogelijk?

De teaching wordt verzorgd door Maria Pais, afgestudeerd aan het John Paul II Institute in Melbourne en jongerenwerker in Auckland, New Zealand. Maria heeft ook gewoond in Zambia, Engeland, Afghanistan. Ze is heeft meer dan 15 jaar leiderschapservaring in jeugd- en jongerenwerk. Haar hobbys zijn cardio kickboxing en rugby.

De teaching wordt gegeven in het Engels, vertaling in het Nederlands wordt verzorgd.

Vrijdag 25 oktober, 19:30 uur.
Pastorie, St Jorislaan 51, Eindhoven.

info

c.seidel@live.nl

locatiePastorie, St. Jorislaan 51
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl