Vandaag is maandag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 22 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-22
(H. Johannes Paulus II)
begintijd14:30 uur
 titelLezing - Geschiedenis Joden in Midden-Limburg
beschrijving

De najaarsbijeenkomst van de resonansgroep katholieke kerk en Jodendom gaat deze keer over de geschiedenis van de joden in Midden-Limburg. Op dinsdag 22 oktober houdt mr. Hein van der Bruggen uit Roermond een inleiding hierover. 

Van der Bruggen werkte als advocaat en houdt zich al vele jaren bezig met de geschiedenis van Roermond en omgeving. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam staan. De lezing vindt plaats op dinsdag 22 oktober om 14.30 uur bij het bisdom Roermond aan de Swalmerstraat 100 in Roermond.

info

www.bisdom-roermond.nl/geschiedenis-Joden-in-Midden-Limburg

organisatieBisdom Roermond
locatieBisdomgebouwen, Swalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl