Vandaag is maandag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 25 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-25
begintijd20:00 uur
 titelHuiskamerconcert Plebanie Bavokathedraal
beschrijving

De christelijke singer-songwriter Lars Gerfen zal op vrijdagavond 25 oktober om 20.00 uur een huiskamerconcert geven in de plebanie van de kathedraal.

Lars (1984) is een singer-songwriter en schrijft krachtige Nederlandstalige songs. Het gaat van eenvoudige, verstilde en akoestische liedjes tot flink uitpakken met band en strijkers. Maar telkens staat de tekst centraal.

In 2015 en 2018 heeft Lars twee albums uitgebracht. ‘In dat licht’ en ‘Laat nou gaan’. Je zou hem kunnen kennen van de liederen ‘Ik zie uit naar de morgen’, ‘Alles wat ik nodig heb’ of ‘Dankbaar hart’. Deze songs worden veelvuldig gedraaid op Groot Nieuws Radio. Ook bracht hij eind 2018 het Adventslied ‘Morgen zal Ik er zijn’ uit met Reyer, met wie hij ook op Adventstour ging.

Medio 2019 kwam hij met de EP ‘Richt mij weer op’. Hierop staan 4 nieuwe Nederlandstalige songs aangevuld met een nieuwe akoestische versie van ‘Ik zie uit naar de morgen’. In september en oktober 2019 gaat Lars op huiskamertour in Nederland en België.

Van harte welkom!

info

huiskamerconcert.bavohaarlem@gmail.com
www.rkbavo.nl/2019/10/huiskamerconcert-lars-gerfen

locatiePlebanie Bavokathedraal
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl