Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 3 november 2019    Evangelie van 2019-11-03
(Heilige Hubertus)
begintijd09:45 uur
eindtijd19:30 uur
 titelGregoriuswandeling Den Haag
beschrijving

De eerstvolgende Gregoriuswandeling is op zondag 3 november.

Ik zou de dag graag willen beginnen met de H. Mis om 10:15 uur in de H. Jacobus de Meerdere kerk in Den Haag aan de Parkstraat 65a. We verzamelen die dag rond 09:45 uur en uiterlijk 10:00 uur vertrek bij station Den Haag Centraal. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de kerk. Ik zou daarna graag met de medegelovigen van de parochie mee gaan koffie drinken na de H. Mis waarbij we ook ons eigen broodpakketje op kunnen eten.

Daarna lopen we vanaf station Den Haag Centraal onderstaande wandelroute van 19 km. Voor wie niet naar de H. Mis heeft kunnen of willen gaan, hen zien we om 12:30 uur bij station Den Haag Centraal, vooraan bij de OV Servicewinkel NS.
www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/den-haag.html

Klik hieronder voor de route kaart:
www.ns.nl/binaries/_ht_1554888693633/content/assets/ns-nl/dagje-uit/wandelen/2017/routekaart-den-haag.pdf

Klik hieronder voor de route beschrijving:
www.ns.nl/binaries/_ht_1564039347772/content/assets/ns-nl/dagje-uit/wandelen/2018/routebeschrijving-den-haag.pdf

Ik verwacht ergens tussen 17:00 en 18:00 uur bij station Den Haag Centraal station terug te zijn. Wat betreft het uit eten zat ik te denken aan bijv. Chinees uit eten, maar dat kunnen we ter plaatse na de wandeling bezien.

Je kunt je bij mij opgeven via de mail voor de wandeling. Ik zou het graag op prijs stellen om bijtijds te weten wie er meewandelen en voor wie wil ook mee uit eten gaan. Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl