Vandaag is zondag 5 april
Palmzondag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 23 t/m donderdag 27 februari    Evangelie van 2020-02-23
(Carnaval)
begintijd16:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelRetraite bij OLV ter Nood *KORTING*
beschrijving

Als velen in Nederland carnaval vieren kunt u zich geestelijk voorbereiden op de vastentijd. In deze stille retraite nemen we het boek van de profeet Jesaja ter hand, en in het bijzonder hoofdstuk 58 de verzen 1 tot en met 12; het vasten dat de Heer behaagt.

Aan de hand van deze tekst van de profeet Jesaja en teksten van kerkvaders uit de traditie en kerkelijke leiders zoals paus Franciscus bereiden wij ons voor hoe wij door te vasten ons kunnen reinigen en voorbereiden op de heilige dagen. Hoe wij door gebed en vasten ons persoonlijke relatie met de Heer verdiepen en verinnigen, en kunnen groeien in ons gelovig leven, om straks Pasen te kunnen vieren.

Deze stille retraite begint op zondagmiddag 23 februari om 16.00 uur en eindigt donderdag 27 februari om 15.00 uur.

Voor iedere deelnemer bestaat tijdens deze stille retraite de mogelijkheid tot een gesprek met de retraiteleider, de priester Anton Overmars.

Bijdrage in de kosten: € 245
Aanmelden kan t/m zondag 16 februari

Er geldt een speciale kortingsactie van 25%
Dat reduceert de bijdrage tot € 184 !!!

info

www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl