Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 14 juni    Evangelie van 2020-06-14
(Vaderdag (B))
begintijd11:00 uur
 titelSacramentsprocessie Sint-Janskathedraal
beschrijving

De plebaan en de Aloude Broederschap van het Hoog Heilig Sacrament nodigen alle parochianen uit op zondag 14 juni 2020 deel te nemen aan de jaarlijkse Sacramentsprocessie vanuit de kathedrale basiliek van Sint-Jan Evangelist.

Om 11.00 uur (afwijkende tijd!) begint de Eucharistieviering en aansluitend wordt de processie gelopen. Na de Sacramentsprocessie biedt de Broederschap iedereen een kopje koffie of thee aan en is er voor de kinderen iets lekkers.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl