Vandaag is donderdag 1 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 24 juli t/m dinsdag 4 augustus    Evangelie van 2020-07-24
 titelWerkbedevaart Lourdes Jongerenvoorzieken
beschrijving

De jongeren-werkbedevaart voor 2020 staat vast. De reis zal zijn van vrijdag 24 juli tot en met dinsdag 4 augustus 2020.

We verblijven de dagen in door de organisatie beschikbaargestelde accomodatie op het jeugdcamping (Village de jeunes). Dat zal net als in 2019 NIET in tenten zijn, maar in slaapkamers. Vanaf zondag volgt een (minimaal) zesdaagse werk stage bij de Hospitalite Notre Dame de Lourdes. Na deze stage zullen we een dag vrij hebben. We nemen deel aan de licht- en sacramentsprocessie, internationale jongerenmis, een viering in de ondergrondse basiliek. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor creativiteit, sportiviteit, muziek of zomaar een ontmoeting. Elke dag wordt er door onze eigen priester in een van de kapellen op het Heiligdom een eigen Heilige Mis opgedragen. 

We gaan met twee busjes, dus met maximaal 18 personen. Opgave kan tot 1 april 2020, maar bij snelle opgave via de website ben je verzekerd van deelname.

Update 10 februari
Twee busjes zitten vol en de eerste aanmelding voor een eventueel derde bus is binnen. Neem contact op en laat weten dat je interesse hebt!

De kosten voor deze dertiendaagse reis bedragen € 595
Daarvoor krijg je:

  • Vervoer van en naar Lourdes
  • Betaling van de tolgelden
  • Drie maaltijden per dag
  • Overnachtingen in Lourdes op slaapzalen

info

Peter Groot
(06) 53 41 93 86
info@jongerenvoorzieken.nl
www.jongerenvoorzieken.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl