Vandaag is vrijdag 7 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 20 september 2019    Evangelie van 2019-09-20
begintijd18:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelRKJ tienergroep Leiden
beschrijving

Op vrijdag 20 september om 18.30 start het nieuwe seizoen weer voor de tienergroep. We eten samen en wat we daarna gaan doen blijft nog even een verrassing.

We willen vragen of je € 3 kunt meenemen voor het eten en drinken. We zien elkaar weer samen aan de Lorentzkade 16a! Laat je even weten of je komt?

info

www.rkjleiden.nl/tienergroep
tieners@rkjleiden.nl
(06) 43 610 782

organisatieRKJ Leiden
locatieLorentzkade 16A
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl