Vandaag is maandag 24 februari
Carnaval / Heilige Matthias
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerdinsdag 27 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-27
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelSensiplan natuurlijke geboorteregeling II
beschrijving

Deze cursus is voor vrouwen en hun partner die op een natuurlijke manier met hun vruchtbaarheid willen omgaan en om diverse redenen geen gebruik willen maken van kunstmatige hormonen. Sensiplan is een wetenschappelijk onderbouwde sympto-thermale methode om de vruchtbare en onvruchtbare dagen in de cyclus van de vrouw vast te stellen.

In deze cursus leer je de signalen van je vruchtbaarheid herkennen. Hiervoor wordt een combinatie gebruikt van o.a temperatuur, baarmoederhalsslijm en/of baarmoedermond. Door deze signalen met de Sensiplan regels te interpreteren en de methode betrouwbaar toe te passen, weet je precies wanneer je niet zwanger kunt raken en wanneer wel.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van 3 vrouwen/stellen. Eind van de avond is er individuele begeleiding. Startdatum: dinsdag 27 augustus 19:30 - 22:00 uur. Verdere data (nog drie keer) in overleg met andere aanmeldingen en consulent.

Kosten: € 265 Inclusief Hand- en Werkboek ’Natuurlijk en Zeker’, digitale thermometer en individuele begeleiding. Cursusprijs per vrouw/stel partner zeer welkom! Volledige vergoeding door Pro Life, bij alle aanvullende verzekeringen.

Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder. Ook in andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen.

Toevalligerwijs starten twee cursussen op dezelfde dag: een in Barneveld en een in Enschede/Zwolle.

info

Ellen van Ginkel
ellen.van.ginkel@sensiplan.nl

Margreet Boender
(06) 51 64 22 97
secretariaat@sensiplan.nl
www.sensiplan.nl

locatieStationsweg
plaatsBarneveld (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl