Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 11 t/m zaterdag 16 mei    Evangelie van 2020-05-11
(Sint Mamertus)
 titelTurijnreis - naar de wortels van Don Bosco
beschrijving

Ga je mee naar Turijn? Een gezellige en interessante groepsreis met een bezoek aan plaatsen waar Don Bosco leefde en werkte. Een reis met een afwisselende mix van ontspanning, bezinning, informatie en ontmoeting.

Van 11 t/m 16 mei 2020 is er een gezellige en inspirerende groepsreis naar Turijn in Noord-Italië met een bezoek aan plaatsen waar Don Bosco leefde en werkte. De reis wordt georganiseerd door Don Bosco Werken Nederland voor iedereen die belangstelling heeft in het leven van Don Bosco, zijn bezieling en het jeugd- en jongerenwerk. Excursies, rondleidingen, actuele inzichten, uitwisseling en ontspanning bieden de gelegenheid om zijn gedachtegoed (beter) te leren kennen.

De kosten voor de reis, inclusief vliegreis, vervoer ter plaatse, logies en volpension, zijn € 445. Het verblijf in Italië is in Avigliana, een stadje in de buurt van Turijn, in een bezinningscentrum van de salesianen, prachtig gelegen aan het meer van Avigliana. Dit centrum is geen luxehotel, maar een huis van Don Bosco waar iedereen zich echt ‘thuis’ mag voelen.

Opgave vóór 1 november 2019 bij Jacqueline Douven via een mail naar donboscowerken@donbosco.nl

Don Bosco
Don Bosco (1815-1888) is voor veel mensen een groot inspirator, hij leefde in Turijn, Noord-Italië, waar hij zich met hart en ziel inzette voor jongeren. Hij deed dit op een nieuwe, revolutionaire manier – een manier die velen nú nog inspireert in het werk met jeugd en jongeren. Zijn methode heeft zich gevormd tot de Preventief Pedagogische Aanpak, wereldwijd wordt dit in 132 landen met succes toegepast!

info

(06) 17 49 81 24
vorming@donbosco.nl
www.donboscowerken.nl

locatie
plaatsTurijn (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl