Vandaag is woensdag 26 februari
Aswoensdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 7 september 2019    Evangelie van 2019-09-07
begintijd11:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling bij Rhenen
beschrijving

Beste medewandelaars, Op zaterdag 7 september organiseer ik graag een wandeling bij Rhenen. Ik zou de dag graag eerst beginnen met het bidden van de Rozenkrans en de H. Mis in Utrecht.

Ik zou het fijn om voor wie kan daar samen naar toe te gaan. We verzamelen om 11:00 uur bij de poortjes aan de centrum zijde van Utrecht centraal station. Ik zou graag rond uiterlijk 11:15 uur lopen naar de Kapel. Om 11:30 uur wordt er de Rozenkrans gebeden met aansluitend na eerst nog wat stil gebed de H. Mis om 12:30 uur. De H. Mis wordt gevierd in het Klooster van de Zusters Augustinessen in Utrecht. Dit ligt op loopafstand van station Utrecht centraal, Waterstraat 2, 3511 BW Utrecht.

Dan lopen we weer naar Utrecht centraal station toe. Om 14:12 uur zou ik graag met de sprinter naar Rhenen reizen. Daar komen we rond 15:00 uur aan. Dan is het nog een stukje lopen naar het startpunt van onze wandeling. De wandelroute Grebbeberg is 4 km lang en start vanaf de parkeerplaats van het militair ereveld Grebbeberg aan de Grebbeweg 123 in Rhenen.

www.utrechtslandschap.nl/routes/wandelen/grebbeberg

Na onze wandeling zou ik graag met wie wil bij Pannekoekhuis De Grebbeberg in Rhenen uit eten gaan. Dit restaurant ligt op loopafstand van Station Rhenen. Hiervoor is het belangrijk dat ik op tijd reserveer vanwege te verwachten drukte. Pannekoekhuis De Grebbeberg, Grebbeweg 101, 3911 AV Rhenen, 0317-621714, info@degrebbeberg.nl www.degrebbeberg.nl

Het lijkt mij goed als een ieder tevoren al thuis op de website naar de menukaart zou willen kijken om alvast een idee te hebben van wat hij of zij graag zou willen bestellen. Als je graag mee wilt uit eten gaan, zou ik je dan a.u.b. mogen vragen om je tijdig bij mij op te geven hiervoor. Ik reserveer dan een week van te voren voor degenen die zich bij mij opgegeven hebben. Gezien onze wandeling 4 km is, zou ik graag reserveren vanaf ongeveer 17:00 uur bij het pannekoekhuis. Mochten we al eerder aankomen dan kunnen eventueel eerst bij een ander restaurant wat drinken.

Een ieder is geheel vrij om alleen mee te wandelen en niet mee uit eten te gaan, ofwel te wandelen en mee uit eten te gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail voor de wandeling bij Rhenen. Ik zou het graag op prijs stellen om bijtijds te weten wie er meewandelen en voor wie wil ook mee uit eten gaan.

Groeten, Paul

info

Paul Raves
(06) 57 24 55 42
georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Wandeling%201.html

locatie
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl