Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 28 juni    Evangelie van 2020-06-28
 titelTour of Faith voor jongeren - Tuinfeest!
beschrijving

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd.

Op zondag 28 juni is er een bijzondere editie van de Tour of Faith (ToF). Het is de laatste Tour of Faith van het seizoen. Daarom wordt het programma uitgebreid met een BBQ. De bisschop nodigt alle deelnemers aan jongerenactiviteiten van het afgelopen jaar uit: ToF, WJD Panama, WJD@Home , jongeren die leiding zijn bij de zomerkampen van het bisdom, jongeren van de RKJ’s in het bisdom.

We komen samen voor de eucharistieviering, de catechese en geloofsgesprek. De BBQ daarna vindt plaats op Centrum Vronesteyn, Park Vronesteyn 14, Voorburg.

Alle jongeren (16-30 jaar) die samen de zomer op deze manier in willen luiden zijn van harte welkom. Vanwege de organisatie (de BBQ) wordt gevraagd om even tijdig aan te melden via de Facebook-pagina Jongerenpastoraat.

info

www.bisdomrotterdam.nl
Facebook.com/JongerenpastoraatbisdomRotterdam

organisatieBisdom Rotterdam
locatieCentrum Vronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl