Vandaag is vrijdag 24 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 3 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-03
 titelKloostermarkt Koningsoord
beschrijving

In 2018 organiseerden de Trappistinnen van Koningsoord voor het eerst een kloostermarkt. Deze was zo succesvol dat is besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Op de markt diverse kramen van de zusters zelf en van enkele andere religieuzen die er hun producten aanbieden, zoals de zusters van Lioba, de broeders van Koningshoeven met kaas, de broeders van Zundert met bier en de zusters Norbertinessen met wijn en kaarten. Er zal een dvd te zien zijn van ons leven, een ‘psalmproeverij’ en gelegenheid om een kaarsje op te steken in de kerk etc. Ook wordt er informatie gegeven over de natuurbegraafplaats.

info

(026) 44 64 886
receptie@koningsoord.org
www.koningsoord.org

locatieZusters Trappistinnen, Abdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl