Vandaag is vrijdag 24 januari  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerwoensdag 31 juli t/m zondag 4 augustus 2019    Evangelie van 2019-07-31
 titelZomerretraite klooster Steyl
beschrijving

In klooster Sint-Michaël in Steyl wordt een vijfdaagse retraite gehouden. Meditaties vormen de belangrijkste ‘voer-tuigen’ van deze retraite en een belangrijke sleutel om bij jezelf te komen en vanuit het contact met je bron helderheid te scheppen en nieuwe groei mogelijk te maken.

Deze retraite is een kennismaking met verschillende meditatievormen, maar dat niet alleen. De retraite is zo opgebouwd dat ze geleidelijk uitmondt in de vraag wat er zich in jou wil meedelen.

info

www.bezinnen.com/events/vijfdaagse-retraite-zomertijd-ademtijd-steyl-31-juli-4-aug-2019

locatieKlooster St. Michael, Sint Michaelstraat 7
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl