Vandaag is vrijdag 7 augustus  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari    Evangelie van 2020-01-31
(Heilige Don Bosco)
begintijd16:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelNo Apologieskamp - Bisdom Roermond
beschrijving

Voor tieners van 11 t/m 17 jaar wordt in Helvoirt van 31 januari t/m 2 februari 2020 een No Apologieskamp georganiseerd.

No Apologies® is een karaktervormend programma met als doel jongeren van elf tot achttien jaar inzicht te geven in moreel besef, moreel geweten en moreel handelen. Ze worden uitgedaagd om na te denken over zichzelf, hun eigen leefwereld en de keuzes die ze maken.

Letterlijk betekent No Apologies, geen excuses! Tijdens dit weekend laten we je op de eerste plaats zien dat je waardevol en uniek bent, zoals jij is er geen ander over de hele wereld, God kent jou en houdt van jou! Op de tweede plaats laten we zien hoe je makkelijk door vrienden, social media, school beïnvloed kunt worden in het maken van keuzes.

Hoe kun je stevig op eigen benen staan? Hoe kun je een sterk karakter ontwikkelen en verstandige keuzes maken, óók als je onder druk wordt gezet?

We gaan er een gezellig weekend van maken met sport, spel, ontmoeting, gebed, workshops en heel veel meer. Meld je snel aan want zonder jou is dit weekend niet compleet!

info

(06) 20 980 556
v.christ@bisdom-roermond.nl

www.noapologies.eu

organisatieBisdom Roermond
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl