Vandaag is zondag 15 december
3e zondag vd Advent - Gaudete
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 23 juni    Evangelie van 2019-06-23
begintijd20:00 uur
 titelConcert - Rheinberger & Mendelssohn
beschrijving

Het Helmonds Vocaal Ensemble onder leiding van Jeroen Felix en met Jan van de Laar achter het orgel zullen op zondag 23 juni 2019 een concert geven in de Sint-Lambertuskerk, Kerkstraat 54 te Helmond.

Het HVE richt haar ogen de komende jaren op diverse landen en componisten die zeer invloedrijk zijn geweest voor de kunstgeschiedenis in Europa. Het jaar 2019 staat in het teken van Duitsland. Tijdens dit concert kunt u luisteren naar werken van Rheinberger en Mendelssohn.

Entree: € 10

info

Facebook.com/HelmondsVocaalEnsemble

locatieSint-Lambertuskerk, Kerkstraat 54
plaatsHelmond (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl