Vandaag is zondag 20 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 25 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-25
begintijd12:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelGebedsgroep abortuskliniek Eindhoven
beschrijving

Reeds meer dan twintig jaar wordt op iedere 25e dag van de maand gebeden bij de abortuskliniek te Eindhoven. Dit initiatief gaat uit van de gebedsgroep van de Mariakapel te Valkenswaard.

Om 12.30 uur komen we samen om de H. Mis te vieren voor de intentie van het ongeboren leven in de Joriskerk te Eindhoven. Aansluitend gaan we bij de abortuskliniek twee Rozenhoedjes bidden in de Jan van Schoonvorststraat 20-22 te Eindhoven, een zijstraat van de kerk.

info

pastoorschilder@ziggo.nl

locatieSint-Joriskerk, Sint Jorislaan 51 en Jan van Schoonvorststraat 20-22
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl