Vandaag is woensdag 8 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 5 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-05
begintijd09:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelGroen Geloven 2019
beschrijving

Op 5 oktober is het zover. Groen Geloven in Zwolle, hét duurzaamheidsevenement waar je jouw volgende stap zet naar een duurzame levensstijl. Een dag vol goede sprekers, optredens, verdiepende colleges en maar liefst veertien proeverijen die je helpen om praktisch aan de slag te gaan! De afsluitende netwerkborrel geeft je alle kans om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur.

Wat heeft het evangelie te maken met zorg voor de natuur? Hoe zit het nu echt met klimaatverandering? Hoe kan ik ‘zero waste’ leven? Wat zijn dé groene tips en trucs? Ontdek tijdens Groen Geloven welke stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken.

info

groengelovig.nl

locatieDominicanenklooster, Assendorperstraat 29
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl