Vandaag is vrijdag 15 november  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 7 juli    Evangelie van 2019-07-07
begintijd15:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelMidzomernachtmis op het strand
beschrijving

Op zondag 7 juli 2019 is er weer de jaarlijkse midzomernachtmis op het strand van Katwijk.

Programma
15.30 uur - Inloop
16.00 uur - Lezing gastspreker (nog even een verrassing)
16.45 uur - Uitwisseling
17.30 uur - Genieten van Bosnische-Kroatische specialiteiten
19.00 uur - Vertrek naar het strand
20.00 uur - Eucharistieviering op het strand van Katwijk

We starten het voorprogramma voor jongeren bij de Katholieke Kerk (Joannes de Doper) van Katwijk (Kerkstraat 70) tussen 15.30-15.50 met een inloop waarbij we elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van wat te drinken en met wat lekkers.

Om 16.00 begint de lezing van een gastspreker (nog even een verrassing). De lezing zal in het teken staan van roepingen. Dit jaar heeft Mgr. van den Hende uitgeroepen tot het jaar van roepingen in bisdom Rotterdam en daar willen we als jongeren graag bij aansluiten.

Voor het eten wordt er een speciaal grill gerecht voorbereid met rundvlees. Helaas kunnen we geen rekening houden met alle dieetwensen. Als je je aanmeldt rekenen we op je met het eten!

Na de maaltijd vertrekken we naar het strand. Dit kan per fiets, auto of bus. Om 20.00 begint de Eucharistie op het strand van Katwijk. Voor deze Mis is iedereen van jong tot oud uitgenodigd om deze unieke ervaring mee te maken.

Om de kosten van dit evenement te dekken wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld en zal er een collecte plaatsvinden.

info

(06) 43 51 45 95 (Whatsapp kapelaan Plavčić)
organisatiestrandmis@gmail.com

locatieJohannes de Doperkerk, Kerstraat 70
plaatsKatwijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl