Vandaag is maandag 6 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 10 juni 2019    Evangelie van 2019-06-10
(2e Pinksterdag)
begintijd15:00 uur
 titelMariavesper met Mgr. Van den Hout
beschrijving

Op 10 juni 2019 is de jaarlijkse Mariavesper in Emmer Compascuum waar bisschop Ron van den Hout zal voorgaan. De viering begint 15.00 uur (adres: Hoofdkanaal OZ 82). De processie door de tuinen van de kerk na afloop eindigt in de kapel Maria Hertogin van Drenthe.

Er is een presentatie van het boek ‘Maria, de Moeder van iedereen’ geschreven door journalist Paul Spapens. Daarin staan tien bekende en minder bekende Mariabedevaartsplaatsen beschreven, waaronder de kapel in Emmer Compascuum.

info

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieHoofdkanaal Oostzijde 82
plaatsEmmer Compascuum (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl